Rejseblogs fra Travellerspoint

Melbourne

Det meste af den efterfølgende dag gik med en masse praktiske ting. Emil blev klippet, vi fik vasket tøj, købt togbilletter til Marlo og vi fik oprettet et australsk telefonnummer. Om aftenen fandt vi sammen med nogle fra vores gruppe og drak et par øl med dem til White Night. White Night er en kæmpe stor kulturel fest i Melbourne bycenter, med flere hundredetusinde mennesker, der fester hele natten, fra klokken syv om aftenen til klokken syv den efterfølgende morgen. Der var scener med musik og der var en masse boder og nogle gadekunstnere, som gøglede sig til et par mønter, men hovedattraktionen var de lysshow, som kunne ses overalt i byen. De store, flotte og gamle bygninger og broer var farverigt oplyst af store projektore og på træerne var der ansigter, som blinkede og smilte til de forbipasserende. Der var så mange mennesker på gaderne, at man hverken kunne komme frem eller tilbage og det var derfor lidt svært for os at holde os samlet. Men det gik, og vi havde en rigtig god aften!

large_IMG_3222.jpg

large_08BABE7B2219AC68173B38F0A769D879.jpg

large_IMG_3235.jpg

large_IMG_3237.jpg

large_IMG_3244.jpg

Klokken syv næste morgen, da vi gik ned til toget, var der stadig folk i gaderne. Madboderne og restauranterne var ved at lukke, mens McDonalds og Subway stadig var i fuld gang. Togstationen var fyldt med trætte mennesker, der sov på bænke, i vinduer og på gulvet mens de ventede på deres tog. Vi steg på toget og sagde på gensyn til Melbourne, mens toget rullede mod Marlo.

Skrevet af signeogemil 03:43 Gemt i Australien

E-mail denne beretningFacebookStumbleUpon

Indholdsfortegnelse

Vær den første til at kommentere på denne beretning

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Indtast dine Travellerspoint login oplysninger herunder

( Hvad er dette? )

Hvis du endnu ikke, allerede er medlem af Travellerspoint, kan du tilmelde dig gratis.

Tilmeld dig Travellerspoint